Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden

 

Deze website is eigendom van f&m-TECHNICS. Het adres van de maatschappelijke zetel is:

 

f&m-TECHNICS

Tramstraat 8

B-9070 Heusden (Destelbergen)

Tel. +32 9 230 80 10

GSM +32 495 80 37 47

e-mail: info@fenm-technics.be

ondernemingsnummer: BTW BE-0438.683.488

 

Door de toegang tot deze website en het gebruik ervan verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden.

 

  • Intellectuele eigendomsrechten

 

De inhoud van deze site, met inbegrip van merken, logo's, tekeningen, data, teksten, afbeeldingen e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan f&m-TECHNICS of rechthoudende derden. U hebt het recht om de informatie op deze site te consulteren en voor persoonlijk gebruik te downloaden. Het is toegelaten (delen van) een publicatie, data of teksten te gebruiken mits u de bron, en voor publicaties ook de auteurs, vermeld. Over het gebruik of de reproductie van informatie kunt u steeds contact opnemen met de beheerder van de site (zie onderaan of via 'over ons').

 

  • Beperking van aansprakelijkheid

 

De informatie op deze site is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden en kan dus ook niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd. f&m-TECHNICS levert grote inspanningen om de informatie volledig, juist en bijgewerkt te houden, toch is het niet uitgesloten dat onjuistheden in de ter beschikking gestelde informatie kunnen voorkomen. Het gebruik ervan is op eigen risico en f&m-TECHNICS kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden of onvolledigheden in de verstrekte informatie.

f&m-TECHNICS kan in geen geval, rechtstreeks of onrechtstreeks, aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze website of andere websites bereikt via links of hyperlinks, met inbegrip van werkonderbrekingen, verliezen of beschadiging van programma's e.d. op het computersysteem of apparatuur van de gebruiker.

De inhoud van deze site, links inbegrepen, kan ten alle tijde worden aangepast zonder (voorafgaande) kennisgeving. Eventuele slechte werking, (tijdelijke) onbeschikbaarheid of enige vorm van schade kan niet worden verhaald op f&m-TECHNICS.

De links naar andere websites of onrechtstreekse verwijzingen naar pagina's van derden, u aangeboden ter informatie en voor uw gebruiksgemak, houden geen enkel akkoord in met de inhoud van deze sites en f&m-TECHNICS is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige vorm van schade door het gebruik ervan.

Indien u onjuistheden, niet werkende links of bedenkelijke inhoud van pagina's naarwaar wordt verwezen zou vaststellen, stelt f&m-TECHNICS het op prijs indien u dit zou melden (zie onderaan of via 'over ons').

 

  • Privacybeleid

 

f&m-TECHNICS eerbiedigt uw privacy. Alle informatie op deze site is beschikbaar zonder dat persoonlijke gegevens worden opgevraagd.

Er kunnen wel anonieme of geaggregeerde gegevens van niet-persoonlijke aard worden verzameld, zoals browsertypes, IP-adres, het besturingsprogramma of de domeinnaam langs waar u naar of van de f&m-TECHNICS-website bent gekomen. Deze informatie laat toe deze website te optimaliseren voor de gebruikers.

De website gebruikt 'cookies' of kleine informatiebestanden die automatisch worden opgeslagen op de harde schijf van uw computer. Deze informatie vergemakkelijkt de toegang tot de site en laat de navigatie sneller en effici├źnter verlopen. Raadpleeg uw internetbrowser voor meer informatie en instellingen in verband met cookies.

 

  • Geschillen

 

Deze on-line overeenkomst en alle geschillen en vorderingen die voortkomen uit het gebruik van deze site of enig gegeven dat erop staat, vallen onder de toepassing van het Belgisch recht. Alleen de rechtbanken van Gent zijn bevoegd in geval van een geschil.

 

Indien u op zoek was naar de verkoopsvoorwaarden van f&m-TECHNICS, kunt u deze hier downloaden:

 

Algemene verkoopvoorwaarden

 

                        

                        

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2013 ┬ę All Rights Reserved | f&m-TECHNICS, Tramstraat 8 B-9070 Heusden (Destelbergen)  | www.fenm-technics.be | Algemene voorwaarden